Fagligt aktive og en digter

Fagligt aktive og en digter

26.10.2021 - 21.29

‘Working Poor Road Trip’ ved fotograf Søren Zeuth og journalist Peter Rasmussen har gennem en årrække aktivt bidraget til dokumentation af og debat om de nye fattige - i bogen Working Poor Road Trip, gennem udstilling og i debatshows. Afsættet er, at Europa forandrer sig, og en ny underklasse vokser frem: The Working Poor. Food banks skyder op, og antallet af løse ansættelser og korte kontrakter eksploderer. En ny generation vokser op med færre rettigheder end deres forældre.
https://www.facebook.com/Working-Poor-Road-Trip-1232730633469211

‘Wolt Workers Group’ er en gruppe arbejdere, der arbejder for firmaet Wolt som bude. Gruppen arbejder for at få indgået overenskomster, der kan forbedre budenes rettigheder og vilkår, ligesom den yder råd og vejledning til de enkelte bude.
https://www.facebook.com/WoltWorkersGroup

Kunstneren Sara Rahmeh, der gennem digte og sceneoptræden sætter fokus på livet som menneske og kvinde mellem to kulturer. Sara Rahmeh har udgivet bogen ”Langt væk og lige om hjørnet”.
https://www.facebook.com/sararahmehcph

Desuden bevilligede fonden i forbindelse med prisuddelingerne et beløb til sygeplejerskernes fortsatte kamp for forbedrede arbejdsvilkår og ligeløn.